Zamieszczone przez Guziorek
Geometria na Modlińskiej
Zwiń
X
-
Geometria na Modlińskiej
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Zamieszczone przez slavibyłeś, robiłeś? ustawiają na 'zielone' czy wiedzą co robią?
Zamieszczone przez slavidrapią alufelgi pazurami?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Byłem tam w poniedziałek, właśnie za sprawą tego wątku. Podczas ustawiania okazało się, że śruby do regulacji przodu mam tak zjechane, że nie da się za wiele zdziałać. Szybka decyzja i umówiłem się na dziś, na wymianę drążków i końcówek i geometrię.
Jestem bardzo zadowolony, mechanicy jak i szef sympatyczni, warsztat i parking na poziomie, do tego auto po ustawieniu prowadzi się naprawdę duuużo lepiej, więc wychodzi, że DGW miał rację, mówiąc mi przy ostatniej wizycie, że auto się beznadziejnie prowadzi Ja polecam ten warsztat i z pewnością tam jeszcze zawitam.2006 - 2016 --> O1 1.9 TDI ASV: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24133
2016 --> O3 1.4 TSI: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=95492
Komentarz
-
-
Warsztat AUTO KLASS odwiedziłem w poniedziałek o godzinie 15.
*wymiana odboju i osłony amortyzatora tył
*naprawa śruby trzymającej tarczę przód
*geometria
Całość trwała dwie godziny, w tym czasie odwiedziełm Kauflanda z zapasem jedzenia udałem się do parku przy ul. Klasyków.
Dzwonili do mnie raz szukając śrub zabezpieczających :roll:
Geometria cały czas po 120 złoty.
Wczoraj dokonywałem przeglądu w SKP, wszystkie wykresy zawieszenia, uslizgów, odjeżdzania - bliskie doskonaości.
Amory i sprężyny są stare sprawnosc na poziomie (68-74%) - prowadzi się tak jak rok temu.
Zadowolony.
Komentarz
-
-
Odnośnie tego warsztatu pisałem już jakiś czas temu. Serwisowałem tam dwa auta, oba ze stajni Fiata. I nie jeździłem tam na wymianę oleju czy filtrów, ale też grubszą robotę.
Na temat samego warsztatu mogę powiedzieć tyle, że... dawno nie widziałem takiego porządku- wszystko poukładane i na swoim miejscu- tak też pracują.
Co do cen- mają stosunkowo wysokie, ale na brak klientów nie narzekają.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
Komentarz